Kerko Sport

100 vuotta liikuntapaikkojen kokonaiskalustajana & välinetoimittajana

Laadukkaat puitteet huippuhetkille!

Kerko Sport Oy on Pohjoismaiden johtava liikuntapaikkojen kokonaiskalustaja ja välinetoimittaja – jo vuodesta 1916. Me Kerko Sportissa tunnemme materiaalit ja välineet. Ammattitaitoinen henkilökuntamme, maailmanlaajuinen yhteistyöverkostomme ja vuosikymmenten mittainen kokemuksemme auttavat liikunnan ammattilaisia luomaan puitteet elämyksille ja hienoille tuloksille kentillä, saleissa ja katsomoissa. Niistä nauttivat ympäri vuoden niin liikunnan harrastajat ja huippu-urheilijat kuin urheilukisojen katsojat ja järjestäjät.

Kerko Group

Kerko Group työllistää noin 180 henkilöä Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Lisäksi toimimme Pietarissa, Pariisissa ja Riikassa.

Running

Yksilöllisiä ratkaisuja

Omien suunnittelijoiden ja oman valmistuksen asiosta meillä on ainutlaatuinen mahdollisuus tarjota asiakaillemme tuotteisiimme liittyviä erikoisratkaisuja koskien esimerkiksi niiden toimintoja, ulkoasua, värejä ja materiaalivalintoja.

Olemme toteuttaneet yli tuhat menestyksellistä projektia yhdessä arkkitehtien, rakennusliikkeiden, kuntien, liittojen ja muiden tilaajien kanssa.

Jatkuva tuotekehitys, oma valmistus ja kansainväliset toimittajasuhteet takaavat sen, että voimme tarjota teille Euroopan laajimman tuotevalikoiman.

Huippuhetket mahdollistaa:

- laadukkaimmat tuotteet
- laajin tuotevalikoima
- paras toimitusvarmuus
- varmin varaosa- ja huoltotoiminta